Travi - Welqome - interiminfo

Professionalisering
SO BuSO
3e gr 3e gr
Voor wie
Leerling
Loopbaancompetentie
Loopbaancompetentie: kies + plan + stuur
Loopbaancompetentie: levenslang leren
Extra informatie
Niet schoolgebonden

https://www.welqome.be 
http://www.interiminfo.be 

Travi is expert in opleiding van uitzendkrachten en kandidaten. Je kan bij hen terecht voor advies over opleidingen of het aantrekken van talent in de uitzendsector. Het project Welqome ondersteunt jongeren in hun zoektocht naar werk. Interiminfo biedt een antwoord op vragen over uitzendarbeid.

Welqome!  

Travi werkt over heel Vlaanderen, met een afdeling in Brussel. Het project Welqome ondersteunt jongeren in hun zoektocht naar werk. Dankzij de verschillende acties kun je als uitzendconsulent of coach jongeren beter door de jobjungle gidsen. 

Het project is gericht op min 26-jarigen op zoek naar werk, met de steun van de Federale Overheid. Met tips en tricks, workshops, opleidingen, jobdates … en tools die jongeren helpen in hun zoektocht naar een job. 

Interiminfo

Interiminfo.be is het eerste leerplatform over uitzendarbeid. De website werd gemaakt voor jongeren, met de hulp van jongeren en wil eerlijk en neutraal informatie aanbieden. Lees de snelle blogberichten of verdiep je verder in het leerplatform achter de login.